SIKÇA SORULAN SORULAR

Şeffaf plak tedavisinin avantajlarını biliyor musunuz ?

 Tabii ki estetik. Plaklar ağızdayken neredeyse görünmüyorlar.

Sabit tellerde oldugu gibi yemek yerken kısıtlamanız yok.

Plakları çıkarıp rahatça yemek yiyebiliyorsunuz.

Ağız hijyeninin sağlanması çok daha kolay.

Teller olmadığı için diş fırçası tüm yüzeylere kolaylıkla ulaşabiliyor.

Tedavi sonu sürpriz değil. Tedavinizin nasıl biteceğini tedavi başlangıçta görüp doktorunuzla değerlendirebiliyorsunuz.

Sabit tellerde zaman zaman karşılaştığımız yanak dudak rahatsızlıkları, tel batmaları gibi şikayetler plak tedavisinde görülmüyor.

Hem randevularınızın sayısı azalıyor hem de seanslar daha kısa sürüyor, vaktiniz size kalıyor.

Diş Beyazlatma

 Diş beyazlatma işlemi nasıl yapılır ? 

Sağlıklı ve beyaz dişler, herkes için estetik açıdan önemlidir. Fakat yapısal sebepler, gün içerisindeki tüketim alışkanlıkları, sigara kullanımı gibi durumlardan dolayı pek çok kişinin dişlerinde sararmalar ve lekelenmeler oluşur. Dişler düzenli olarak fırçalansa da, çoğu zaman diş sararmaları önlenemez ve profesyonel müdahaleye ihtiyaç duyulur.

Peki ne yapmak gerekir ?

Dişlerde meydana gelen renklenmeler diş beyazlatma (bleaching) işlemi ile giderilebilir. Diş beyazlatma işlemi, diş yüzeyine sürülen jellerle diş minesinin renginin ağartılmasıdır. Bu işlem sayesinde dişin kendi renk tonu 2-3 ton kadar açılabilmektedir.Bu işlemden alınan sonuç, kişinin diş yapısına ve bakımına bağlı olarak değişmekle beraber ortalama 6 ay-2 yıl arasında değişir. Beyazlatma işlemi sonrasında en az iki hafta dişleri boyayan maddelerden uzak durulmalıdır. Mutlu gülümsemeler

Laminate Veneers – Yaprak Porselen Nedir?


Yaprak porselen, dişlerinde değişim isteyen ancak dişlerinin kesilip küçültülmesini istemeyen hastalarımız için harika bir çözümdür. Bu yöntemde dişlerden hiç aşındırma yapılmadan ya da sadece ön yüzlerinden hafif seviyede (0.5-1mm) aşındırma yapılarak işlem tamamlanır. İnce bir tabaka porselenin dişlerin ön yüzlerine yapıştırılmasıyla istenen estetik sağlanır. Minimum zararla maksimum estetik sağlanmış olur. Peki bu işlem hangi durumlarda uygulanır? · Formu/rengi kötü dişlerde· Kırılmış/aşınmış dişlerde· Aralıklı dişlerde· Ön dişlerdeki dolgular sonucu oluşan kötü görünümde· Minimal çapraşık dişlerin düzeltilmesinde (ortodonti tedavisine alternatif olarak) · Kalıtsal yapı bozukluğu olanlarda· Kanal tedavisi sonrasında renklenmiş ön dişlerde. Kısacası görüntüyü bozan herhangi bir durum varlığı yaprak porselenlerle gülüşünüzün yenilenmesi için yeterli bir durumdur. 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


  • Adres: Sahrayı Cedit, Atatürk Caddesi, No:35/1 Kadıköy – İstanbul


  • Telefon: 0216 504 85 88


  • Mobil: +90 506 520 69 45